SAMSUN / ATAKUM - Atakum İlkokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerin ve yarışmaların sunulduğu programda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Ock

Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem derslerini başarıyla tamamlayarak bugün karnelerini aldı. İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz ilk karnelerini almanın heyecanını yaşarken, aileleri de bu mutlu gününde onları yalnız bırakmadı.

Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize keyifli tatiller dileriz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat AĞAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İrfan YETİK okulumuzu ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundular. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet eden müdürlerimiz okulumuzdaki eğitim uygulamaları hakkında bilgi alarak mevcut projelerimizi değerlendirdiler.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 84.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler. Töreni hazırlayan öğretmenlerimiz ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı itibariyle eğitime başlanmıştır.